logo

Elly Samsom

MaMaCoach is de praktijk van Elly Samsom.                                  

Elly is BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en kinder/jeugdpsycholoog NIP. Zij studeerde orthopedagogiek en filosofie aan de Universiteit van Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde zij de post-doctorale opleiding tot kinderpsychotherapeut aan het Instituut voor Medische Psychotherapie te Rotterdam.

Elly heeft gewerkt als staffunctionaris/pedagogisch adviseur in de kinder- en naschoolse opvang in Den Haag, als kinderpsychotherapeut bij de Riagg Zuid Holland Noord en als trainer en consultant bij de afdeling Jeugdgezondheidszorg van een thuiszorgorganisatie. Daarnaast houdt Elly al jarenlang een opvoedkundig spreekuur bij consultatiebureaus voor kinderen van 0 – 19 jaar en werkt ze als GZ-psycholoog, kinder/jeugdpsycholoog en orthopedagoog in haar eigen praktijk.

Op grond van haar registraties in het kader van de BIG (Wet Beroepen In de Gezondheidszorg) en bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) is Elly Samsom gehouden aan beroepseisen o.a. op het gebied van privacy, bijscholing en intervisie.